Bakacak Şehit Yüksel Bayhan İlkokulu

Vizyon: "Hep İleriye Çağdaş Eğitime"

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendisine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri orta öğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: KALORİFER-KATI YAKIT
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulda Taşımalı Eğitim yapılmakta olup, öğretmenler için servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Satranç Turnuvası İlçe Derecesi Zeka ve Akıl oyunları Turnuvası karesi İlçe 1.liği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BİGEP Projesi eTwinning Projeleri

WEB - https://bakacakio.meb.k12.tr

Adres - BAKACAK MAH. 40522 SK. ŞEHIT YÜKSEL BAYHAN ILKOKULU BLOK NO: 2 KARESİ / BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Bakacak Mahallesi -Karesi / BALIKESİR

Ulaşım SERVİS

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 15 km uzaklıktadır.